— TE KOOP: Penthouse in het centrum van Boskoop

ATTENTIE: In het centrum van Boskoop is een prachtig mooi appartement met garage én berging beschikbaar. Noem het appartement gerust een penthouse, want het heeft een woonoppervlakte van maar liefst 131m² en er is een dakterras van ca. 20m². De ronding in de voorgevel maakt het object anders dan andere appartementen; bij Koninginneweg 10 geniet u van een prachtig uitzicht in meerdere richtingen. Wordt dit koninklijk appartement binnenkort van u?

Dit appartement moet u van binnen hebben gezien; de woonkamer is echt fantastisch, deze kunt u zelfs vrij eenvoudig opsplitsen om een flinke hobbyruimte te realiseren. De keuken is centaal gesitueerd en met alle ruimte is het feitelijk een leefkeuken. De inpandige serre is fraai en maakt het verblijf extra sjiek. De nette badkamer is evenals het toilet vanuit twee ruimtes bereikbaar; de indeling is ook gewoon erg praktisch. Uiteraard zijn er twee slaapkamers aanwezig. Het dakterras is vanuit de slaap-, woon- en waskamer bereikbaar; de was kunt u dus gewoon buiten ophangen. Vanaf het dakterras kunt u het oude ‘Boskoopsche’ centrum, de dorpskerk en de hefbrug zien. Bekijk alle foto’s en de plattegrond en maak die een afspraak om dit appartement te bezichtigen; indien gewenst wordt u thuis opgehaald.

Het nog vrij jonge complex heeft een afgesloten entree, naast het trappenhuis is er een lift aanwezig. Er is een actieve en gezonde vereniging van eigenaren. Het complex wordt goed onderhouden (het dak is bijv. nog vrij recent gedaan) en de gemeenschappelijke ruimten zijn jaarrond schoon. Het energielabel van Koninginneweg 10 moet nog gevalideerd worden (wordt B of C), maar het appartement is goed geïsoleerd (o.a. muur- en dakisolatie). Achter het complex is de toegang naar de berging (voorzien van electriciteit, o.a. ruimte voor een paar fietsen), tevens bevindt zich hier de garagebox (dakbedekking vernieuwd). In de directe omgeving zijn er diverse openbare parkeergelegenheden, dat is natuurlijk erg fijn.

Boskoop is een gemoedelijk dorp met veel voorzieningen, een rijk verenigingsleven en bevindt zich centraal tussen de grote steden. Op ca. 100meter van het appartement bevindt zich een bushalte. Met twee NS-stations waar de treinen elk kwartier rijden is Boskoop ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Indien gewenst vertel ik u graag meer over het dorp, voorzieningen en alle activiteiten, ook voor ouderen wordt er in het dorp veel georganiseerd. Uw vragen zijn van harte welkom!

 Pieter Meijer: 06-16786520 / info@pwmeijer.nl

Bekijk hier alle foto’s van Koninginneweg 10

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *