— VERKOCHT: Hobbemastraat 11 Hazerswoude-Dorp

Voor een afspraak en/of meer informatie: Pieter Meijer 06-16786520

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nabij dé speeltuin van Dorp in een rustige straat vindt u deze goed verzorgde eengezinswoning waar verkopers met veel plezier hebben gewoond. Deze uitgebouwde woning moet u zeker bezichtigen, want met zo’n grote woonkamer (10 meter lang) is het wel heel erg fijn wonen. Door de uitbouw is er ook een bijkeuken gerealiseerd, dat is wel zo praktisch in het dagelijkse leven. Bekijk alle foto’s en laat deze kans niet aan u/jullie voorbij gaan.

Bij de aankomst van de woning ziet u gelijk een gezellige voortuin, best groot en gelegen op het Zuiden. Verder valt direct een ander pluspunt op; kunststof kozijnen, oftewel onderhoudsarm. Bij binnenkomst is het fijn dat de hal erg ruim is, ondanks dat in het verleden het toilet is vergroot. Als u de woonkamer binnenkomt dan ervaart u alle ruimte en ziet u een prachtige houten vloer. De nette keuken is zichtbaar door de toog, uiteraard kunt u de open ruimte verder vergroten; bijvoorbeeld om een leefkeuken te realiseren. De uitbouw geeft diverse mogelijkheden en zeker met opgroeiende kinderen is extra leefruimte beneden heel erg fijn.

Op de tweede woonlaag zijn er drie slaapkamers waarvan twee grote. De badkamer is netjes onderhouden; aan de andere kant van de overloop is de toiletruimte. De eerste verdiepingsvloer is van beton, dus beneden hoor je geen voetstappen.. De derde woonlaag is mede dankzij de dakkapel verrassend ruim, er zijn prima mogelijkheden voor een vijfde slaapkamer. De overloop met opstelplaats voor wasmachine, droger, cv-ketel en bergruimte is erg praktisch. Tevens is er in de slaapkamer nog een kleine bergzolder alsmede bergruimte onder de schuine zijde.

De achtertuin is strak aangelegd en ligt op het Noorden en dat betekent dat als de zon schijnt u hier heel de avond van kunt genieten (evenals de ochtend uiteraard). De stenen schuur is erg ruim en biedt genoeg ruimte voor fietsen, tuinset, gereedschap, et cetera; vanuit de schuur is de poort/brandgang bereikbaar. Ook aan de achterzijde van de woning zijn kunststof kozijnen aanwezig. Interessante woning?! Deze woning valt binnen de NHG-grens, dat zie je niet vaak als er is uitgebouwd; dus maak direct een afspraak om te bezichtigen.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *