VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING

Wat wordt de verkoopstrategie voor uw object? Wilt u onroerend goed snel te gelde maken maar niet tegen elke prijs? Overweeg dan om dit verkoopkanaal in te zetten. Voor bijzondere objecten kan dit verkoopkanaal beter geschikt zijn dan de gangbare verkoop of het andere uiterste; een vastgoedveiling.

Aspirant-kopers uit heel Nederland krijgen meerdere kijkmomenten en mogen biedingen uitbrengen MET ontbindende voorwaarden. Uiteraard wordt het onroerend goed ook op Funda geplaatst (indien het woonruimte betreft) en kunnen we specifieke doelgroepen o.a. via sociale media gericht benaderen. Neem gewoon eens contact op om alle mogelijkheden te bespreken; Pieter Meijer 06-16786520.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VERKOPERS
– U heeft een verkooptraject van maar één maand
– U verkoopt alleen als u dat wenst; vooraf geeft u de periode aan wanneer het onroerend goed geleverd kan worden

BELANGRIJKSTE VOORDELEN ASPIRANT-KOPERS
– Er zijn meerdere kijkmomenten, ook na 17:00 uur en op zaterdag
– Biedingen met ontbindende voorwaarden zijn welkom

NIEUW IN DE VERKOOP: kavel grond (kadastraal groot 650m²) met tuinhuisje en opkweekkas nabij Zwarte Pad 9 Boskoop
Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk van 3 tot en met 20 juni 2020. Biedingen zijn welkom tot en met 23 juni 2020 17:00 uur via info@pwmeijer.nl Verkoper behoudt zich het recht voor om al dan niet te gunnen en is geheel vrij in de keuze wie het perceel mag kopen.
De jaarlijkse bijdrage aan de eigenaarsvereniging bedraagt € 280,-; er zijn op het moment feitelijk 7 kavels op het terrein wat over een afsluitbaar hekwerk en camerabewaking beschikt. Wifi, stroom en leidingwater zijn op de kavel aanwezig. Meer informatie via Pieter Meijer 06-16786520

SUCCESVOL VERKOCHT PER OPENBARE INSCHRIJVING: