— VERKOCHT: Tuinstraat 14 Hazerswoude-Dorp

[Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”Tuinstraat 14 2018″]

Misschien wel het mooiste plekje van Hazerswoude-Dorp! Vraagprijs € 275.000,- k.k., Pieter Meijer 06-16786520

Heel bijzonder! Midden op Dorp in een doodlopend straatje vind u dit geweldig mooi plekje. Hier vindt u de juiste woon- en leefomgeving. Wilt u toch van huis? Diverse voorzieningen zijn op loopafstand, met de fiets kunt u naar het Bentwoud of het Noord-Aa strand en met de bus zit u zo in Leiden of Den Haag.

Het huis is goed onderhouden en met de moderne keuken & badkamer is het in principe instapklaar. Dankzij de uitbouw is er beneden een zeer ruime woonkamer. Boven zijn er naast de badkamer drie slaapkamers; daarbij zijn er mogelijkheden om uit te bouwen.

De achtertuin (ook bereikbaar via achterom/mandelig pad) is jaarrond een fantastisch plekje, maar ook voor de woning kunt u heerlijk genieten; tevens kunt u in de overtuin een paar auto’s kwijt. De verkoop van Tuinstraat 14 zal niet lang op zich laten wachten, dus maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Dat kan ook ’s avonds en op zaterdag.

Hazerswoude-Dorp ligt mooi centraal in het Groene Hart en is een gezellig en gemoedelijk dorp. Er zijn diverse scholen waaronder een school met voortgezet onderwijs. Er is een actief verenigingsleven waar iedereen welkom is. Al met al een erg leuk dorp; met ca. 6.000 inwoners niet te klein en niet te groot!

Plattegrond 2D/3D
Kadastrale kaart

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *