— VERKOCHT: Carel Fabritiüsplantsoen 26 Hazerswoude-Dorp

— TE KOOP: Carel Fabritiüsplantsoen 26 Hazerswoude-Dorp. Deze fraai gesitueerde woning biedt u veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar meer ruimte? Een grotere tuin?? Kom dan snel Carel Fabritiusplantsoen 26 bezichtigen. Van deze woning zijn de foto’s van binnen op aanvraag beschikbaar via info@pwmeijer.nl

Carel Fabritiusplantsoen is een rustige straat in een groene woonomgeving. Numero 26 is mooi gelegen ten opzichte van de andere bebouwing en hier heb je geen doorgaand autoverkeer langs de woning. Op loopafstand vindt u diverse speeltuinen, basisschool en kinderopvang alsmede Dorpshuis De Juffrouw. In de deze buurt wonen veel mensen er al heel lang met plezier, hier is het fijn wonen.

Met energielabel B is dit een woning waar de nodige isolatie al is toegepast. Aan de achterzijde is er kunststof kozijnwerk, de voorzijde is voorzien van houten kozijnwerk in een goede staat. De dakkapel is ca. 6 jaar geleden grotendeels vernieuwd in combinatie met voegwerk van de schoorsteen en vervanging nokvorsten. De afwerking in huis verdient wel aandacht, zo zijn de badkamer en keuken inmiddels gedateerd; bij het vaststellen van de vraagprijs is hier rekening mee gehouden. Verkoper moet nog het nodige opruimen, door trieste omstandigheden is dat er helaas nog niet van gekomen. De basis is goed, beschikt u over een klusbudget dan kunt u deze woning helemaal naar eigen smaak afwerken.

De indeling van de woning is praktisch en biedt nog diverse mogelijkheden; bekijk de plattegrond en we denken graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld een inpandige garage dan is deze vrij eenvoudig te realiseren. Van de keuken kunt ook een leuke tuinkamer maken. Voor een praktijk aan huis zijn er wellicht mogelijkheden. Met zes kamers is er ook boven aan ruimte geen gebrek. Twee badkamers zijn eenvoudig te realiseren. Zo kunt u van de huidige badkamer een slaapkamer maken om vervolgens te kiezen voor een badkamer in een kleinere kamer en een badkamer bij de grootste slaapkamer.

Hazerswoude-Dorp is een gemoedelijk dorp met prima voorzieningen. Er zijn voldoende winkels, diverse scholen (ook voortgezet onderwijs) en kinderopvang. Zo’n 250 meter verderop is aan het Hobbemaplein een hele grote speeltuin waar onder andere in de feestweek de huttenbouw plaatsvindt. Er is een actief verenigingsleven en er zijn jaarrond diverse evenementen met als uitschieter de gezellige jaarmarkt. Het dorp beschikt ook over een gezellig openluchtzwembad en een natuurijsbaan. De open polders in de omgeving zorgen voor de landelijke omgeving. Het Bentwoud en Nood-Aa strand zijn op fietsafstand bereikbaar. De centrale ligging in het Groene Hart nabij alle uitvalswegen (richting N11/A4/A12) maakt het een prima uitvalsbasis. Onder de N209 is een tunnel voor fietsers en voetgangers zodat u veilig een rondje door heel Hazerswoude-Dorp kunt maken. Specifieke vragen over de woning en/of de omgeving zijn uiteraard van harte welkom. Pieter Meijer 0616786520 / info@pwmeijer.nl

PS. Kopers van 18 tot 35 jaar oud kunnen bij aankoop van een eigen woning onder voorwaarden een beroep doen op een vrijstelling van overdrachtsbelasting. In 2023 kan dit alleen als de waarde van de woning maximaal € 440.000,- bedraagt, maar vanaf 2024 bedraagt deze woningwaarde grens € 510.000,-. Een overdracht in 2024 behoort tot de mogelijkheden bij Carel Fabritiusplantsoen 26!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *