— VERKOCHT: Dubbel woonhuis te Hazerswoude-Dorp

[Best_Wordpress_Gallery id=”72″ gal_title=”Dorpsstraat 44 Hugostraat 1″]Een dubbel woonhuis; wat interessant! Het achterhuis verhuren, kantoor aan huis of een hobby die veel ruimte vraagt? Wellicht is Dorpsstraat 44/Hugostraat 1 de juiste plek.

Voorhuis: Vanuit de hal komt u in de woonkamer en de eetkeuken, tevens is er nog een vertrek waar u een slaapkamer of kantoor kunt realiseren. De toiletruimte is gedateerd. Boven is er een vrij nette badkamer met toilet, douche én ligbad; tevens zijn er twee slaapkamers. De zolderkamer is met twee dakramen ook als slaapkamer te gebruiken.

Achterhuis: Vanuit de hal komt u in een sfeervolle woonkamer. De eenvoudige keuken is gedateerd. Boven zijn er twee slaapkamers en een kleine doucheruimte.

Tuin: Links van het huis is de tuin, hier staat een degelijke berging. De tuin kunt u natuurlijk splitsen. De achtergelegen woningen (Hugostraat) hebben recht van overpad naast de woning.

Al met al betreft dit een bijzonder object nabij alle voorzieningen. De vraagprijs betreft €275.000,- k.k.; u bent van harte welkom voor een bezichtiging. Pieter Meijer 06-16786520 / info@pwmeijer.nl

Plattegrond 2D/3D
Uittreksel kadastrale kaart HAZERSWOUDE E 2994

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *