— EIGENAAR VAN EEN KARAKTERISTIEK PAND??

Op het gebied van behoud cultureel erfgoed wil onze gemeente flinke stappen maken; een #voorbereidingsbesluit om o.a. 200 panden #beperkingen op te leggen is in de maak. Voor #Boskoop schat ik zo’n 50 woningen en in #Hazerswoude-Dorp circa 15 (dit zijn dus niet de panden die nu al een monumentenstatus hebben) de nieuwe panden krijgen specifieke aanduidingen in het #bestemmingsplan. Soms is dat prima, maar uiteraard kunnen dit voor de eigenaren lastige situaties zijn aangezien verbouwings- & sloopmogelijkheden, de #marktwaarde en ook de verkoopsnelheid in negatieve zin kunnen veranderen!

Wellicht is het voor u verstandig om snel op dit nieuwe beleid te anticiperen; neem z.s.m. #contact op met Pieter Meijer om over uw pand/situatie/toekomstplaatje te sparren.
Ook diverse #boomkwekers kunnen te maken krijgen met beperkingen op hun onroerend goed. TIP; wordt ook klant van P.W. Meijer, dan worden de kansen/bedreigingen m.b.t. uw onroerend goed sowieso jaarlijks besproken en blijft u op de hoogte van ontwikkelingen die de #courantheid van uw onroerend goed kunnen raken.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *