— VERKOCHT: Jan Steenstraat 9 Hazerswoude-Dorp

[Best_Wordpress_Gallery id=”76″ gal_title=”Jan Steenstraat 9″]

Nieuw in de verkoop: Jan Steenstraat 9 Hazerswoude-Dorp; vraagprijs € 295.000,- kosten koper. Ruime eengezinswoningen met berging én garage zijn en blijven schaars, zeker in Hazerswoude-Dorp; laat deze kans niet aan u voorbij gaan en plan direct een bezichtiging in.

Het gemoedelijke Hazerswoude-Dorp ligt mooi centraal in het Groene Hart; er zijn goede voorzieningen aanwezig waaronder middelbaar onderwijs. Het Bentwoud en Noord-Aa strand zijn op fietsafstand gelegen; er zijn goede busverbindingen met o.a. Den Haag en Leiden. De directe omgeving wordt op dit moment opgeknapt; de buurt wordt groener en er komen wat meer parkeerplaatsen; leuke speeltuinen zijn al aanwezig. De rustig gelegen Jan Steenstraat ligt centraal in het dorp, via het tunneltje onder de N209 loopt u zo naar winkels/chinees/snackbar. In Hazerswoude-Dorp is er een gezellig en breed verenigingsleven, zo ook een openluchtzwembad en een natuurijsbaan; oftwel een fijne woon- en leefomgeving!

De woning is rond 2004 flink gemoderniseerd en goed onderhouden; met de realisatie van de dakopbouw zijn er 5 slaapkamers gerealiseerd. Jan Steenstraat 9 is een fijne doorzonwoning waar u het vast en zeker (net als verkopers) erg naar uw zin zult hebben. Tuinliefhebbers komen met een voor- en een diepe achtertuin niets tekort. De aanwezigheid van een stenen berging én garage (inclusief parkeren op eigen terrein) is natuurlijk geweldig. De garage beschikt over een stroompunt, dus mocht u een electrische auto (willen) rijden dan is ook dat weer een groot pluspunt.

Bezichtigen kan ook op zaterdag; bel/sms/app/mail Pieter Meijer: 06-16786520 / info@pwmeijer.nl

Plattegrond
Uittreksel kadastrale kaart Hazerswoude E 1049 & 1903

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *