— VERKOCHT: J.W. de Ruyterstraat 12 Boskoop

[Best_Wordpress_Gallery id=”80″ gal_title=”J.W. de Ruyterstraat 12″]
Op zoek naar een sfeervolle woning? Naar een hoekwoning met garage? Of naar een woning op loopafstand van het openbaar vervoer, het Gouwebos, supermarkt, kerk, school/kinderopvang? Maak dan direct een afspraak om J.W. de Ruyterstraat 12 te bezichtigen; de vraagprijs is € 265.000,- kosten koper.

Boskoop (ca. 16.000 inwoners) ligt centraal tussen de grote steden, heeft uitstekende voorzieningen en is met o.a. twee NS-stations uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (treinen rijden om het kwartier). Op nog geen 1500 meter van het dorpscentrum ligt de J.W. de Ruyterstraat in een rustige woonwijk. De woning is ten opzichte van de omliggende bebouwing fraai gelegen; er is aan de voorzijde een grote tuin waar u met een groot gezelschap kunt genieten. De knusse achtertuin ligt op het Zuiden en biedt toegang naar de ruime garage/berging; de zijtuin biedt ruimte voor het openhaardhout en de afvalbakken.

De eengezinswoning (4 slaapkamers) is goed onderhouden; in principe hoeft u de woning alleen naar eigen smaak af te werken. De woonkamer heeft dankzij het grote zijraam veel lichtinval wat erg fijn is, de open keuken draagt daar natuurlijk ook aan bij. Het middelpunt van de woonkamer is de houtkachel; als u dat eenmaal gewend bent dan wilt u nooit meer zonder. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer die zeer recent vernieuwd is en een apart toilet. Op de tweede verdieping is een wasgedeelte alsmede een ruime slaapkamer; hier zijn mogelijkenheden (d.m.v. plaatsing dakkapel) voor de realisatie van een vijfde slaapkamer.

Goed onderhouden woningen met een garage en ook een grote tuin vindt je niet zo snel, dus plan die bezichtiging in; dat kan op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 21:00uur!
Pieter Meijer 06-16786520 info@pwmeijer.nl

Plattegrond
Uittreksel kadastrale kaart Boskoop D 1783

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *