— VERKOCHT: Kersengaarde 30 Boskoop

[Best_Wordpress_Gallery id=”55″ gal_title=”Kersengaarde 30″]
Een modern huis met veel ruimte vindt u in Waterrijk! De Kersengaarde is een rustige (doodlopende) straat en ruim van opzet. De achtertuinen liggen op het Zuiden aan een watergang; numero 30 beschikt over een degelijke vlonder/aanlegplaats. De basisschool & kinderopvang bereikt u lopend zonder een weg over te steken, tevens zijn er in de wijk diverse speeltuinen. Het centrum van Boskoop is nabij en heeft een zeer uitgebreid winkelbestand. Het Bentwoud, Gouwebos en de sportvelden bereikt u per fiets. Boskoop beschikt straks over 2 NS-stations waar de treinen 4 keer per uur rijden. Tevens kunt u nabij de Kersengaarde op de bus stappen en ook met de auto is Boskoop een perfecte uitvalbasis naar de grote steden!

Kersengaarde 30 is vanaf de bouw prima onderhouden. Dankzij de vloer- muur- en dakisolatie heeft deze woning het energielabel A, dat scheelt maandelijks in uw portemonnee. De open keuken zorgt voor een woonkamer met veel daglicht. Via de openslaande deuren betreedt u de goed verzorgde achtertuin; de tuin beschikt over een achterom en een stenen berging, tevens is er een onderheid terras. Op de 1e verdieping is er een ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer met toilet, bad en douche. Met de tweede verdieping kunt u allerlei kanten op, het is nu ene grote ruimte. De cv-ketel en wasmachine staan netjes in de vaste kastenwand opgesteld. Het dakterras is natuurlijk erg fijn of wilt u nog een vijfde slaapkamer realiseren?

P.W. Meijer laat u graag de woning én de omgeving zien; maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging! De vraagprijs betreft nu €279.000,- k.k., oplevering in overleg.

Plattegrond 2D/3D

Uittreksel kadastrale kaart BOSKOOP D 4525

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *