— VERKOCHT: Mondriaanplantsoen 2 Hazerswoude-Dorp

Bekijk hier alle foto’s van Mondriaanplantsoen 2 en plan een bezichtiging in via 0616786520

Welkom aan het Mondriaanplantsoen in Hazerswoude-Dorp. Als u op zoek bent naar een degelijke woning op een rustig stekje dan bent u bij numero 2 op het juiste adres. De groene woonomgeving maakt deze parel wel erg interessant. Hier ziet u zichzelf vast wonen. Geen verkeer langs de woning die opvallend goed is gesitueerd ten opzichte van de omliggende bebouwing. Komt dat zien en verken meteen de directe omgeving. De vraagprijs van deze woning is inclusief diverse roerende zaken; kopen met Nationale Hypotheek Garantie is eventueel mogelijk!

Bij aankomst in de woning treft u een ruime hal met doorgang naar de sfeervolle woonkamer. De moderne half open keuken staat in verbinding met het eetgedeelte. Er is veel lichtinval in huis wat natuurlijk erg fijn is. U loopt zo de achtertuin in waar het straks in het voorjaar weer genieten wordt. Een prachtige kersenboom, de Magnolia en de Hibiscus geven u jaarlijks prachtige bloemen. Het terras is goed verzorgd en op de zon gericht. In de achtertuin die ook via een achterom bereikbaar is staat verder een houten berging. De voortuin beschikt over een stenen berging, dus aan bergruimte gelukkig geen gebrek.

Op de eerste verdieping treft vanuit de ruime overloop drie slaapkamers (elk verschillend van grootte) alsmede de badkamer. De zolderverdieping is dankzij de brede dakkapel voorzien van twee slaapkamers die uiteraard vrij eenvoudig anders is in te delen. Op de overloop is de opstelplaats van de cv-ketel, tevens staat hier nu de wasmachine en kunt u een droger bijplaatsen. Achter de knieschotten is er weer extra bergruimte.

Deze woning is al volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Het betreft een degelijke woning (betonvloeren) op een fantastisch plekje. Waar vele gezinswoningen vijf meter breed zijn heeft deze woning een breedte van bijna 6 meter. Dit merkt u niet alleen binnen maar natuurlijk ook in de tuin. Al met al reden genoeg om direct een bezichtiging in te plannen.

Hazerswoude-Dorp is een gemoedelijk dorp met prima voorzieningen. Er zijn voldoende winkels, diverse scholen en kinderopvang. Aan het Mondriaanplantsoen vindt u een leuke speeltuin en zo’n 300 meter verderop is aan het Hobbemaplein een hele grote speeltuin waar onder andere in de feestweek de huttenbouw plaatsvindt. Er is een actief verenigingsleven en er zijn jaarrond diverse evenementen met als uitschieter de gezellige jaarmarkt. In het monumentale Dorpshuis is o.a. de bibliotheek gevestigd. Het dorp beschikt ook over een gezellig openluchtzwembad en een natuurijsbaan. De open polders in de omgeving zorgen voor de landelijke omgeving. Het Bentwoud en Nood-Aa strand zijn op fietsafstand bereikbaar. De centrale ligging in het Groene Hart nabij alle uitvalswegen (richting N11/A4/A12) maakt het een prima uitvalsbasis. Onder de N209 is een tunnel voor fietsers en voetgangers zodat u veilig een rondje door heel Hazerswoude-Dorp kunt maken. Specifieke vragen over de woning en/of de omgeving zijn uiteraard van harte welkom!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *