— VERKOCHT: Van Scorelstraat 21 Hazerswoude-Dorp

[Best_Wordpress_Gallery id=”65″ gal_title=”Scorelstraat”]

VRAAGPRIJS NU € 299.500,- k.k.! Deze vrijstaande woning is uitstekend op het perceel (ca. 312m²) gesitueerd; mede dankzij de openslaande deuren zijn huis en tuin prachtig met elkaar verbonden. De woonkamer heeft veel lichtinval wat natuurlijk erg fijn is. Het grootste gedeelte van de tuin bevindt zich op het Zuiden, bent u tuinliefhebber kom dan zeker kijken. Aan de voorzijde (West) kunt op eigen terrein parkeren, tevens is er een verwarmd bijgebouw (ca. 12m²) aanwezig; wellicht een mooie plek voor uw kantoor-, praktijk- of hobbyruimte.

Verkopers hebben de woning in 1994 betrokken; de keuken en badkamer zijn inmiddels gedateerd maar wel heel netjes onderhouden. De eerste verdieping is aan beide kanten met dakkapellen vergroot; er zijn drie slaapkamers. Er zijn mogelijkheden om de woning en/of het bijgebouw te vergroten; eventuele plannen kunnen in vooroverleg bij de gemeente Alphen a/d Rijn getoetst worden op alle regels uit het bestemmingsplan.

Hazerswoude-Dorp is een gemoedelijk dorp wat mooi centraal tussen de grote steden ligt; er zijn goede busverbindingen; een prima winkelaanbod, diverse scholen (ook middelbaar onderwijs) en een rijk verenigingsleven. Wordt Van Scorelstaat 21 uw/jullie nieuwe stekje? Maak direct een afspraak om deze woning te bezichtigen; dat kan ook op zaterdag!

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud schriftelijke goedkeuring & ondertekening door de eigenaars.

Plattegrond
Uittreksel kadastrale kaart HAZERSWOUDE G 2177

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *