— NIEUWE VRAAGPRIJS: Van Scorelstraat 21 Hazerswoude-Dorp

VRAAGPRIJS € 339.000,- K.K. Deze vrijstaande woning is uitstekend op het perceel (ca. 312m²) gesitueerd; mede dankzij de openslaande deuren zijn huis en tuin prachtig met elkaar verbonden. De woonkamer heeft veel lichtinval wat natuurlijk erg fijn is. Het grootste gedeelte van de tuin bevindt zich op het Zuiden, bent u tuinliefhebber kom dan zeker kijken. Aan de voorzijde (West) kunt op eigen terrein parkeren, tevens is er een verwarmd bijgebouw (ca. 12m²) aanwezig; wellicht een mooie plek voor uw kantoor-, praktijk- of hobbyruimte.

Verkopers hebben de woning in 1994 betrokken; de keuken en badkamer zijn wat gedateerd maar wel netjes onderhouden. De eerste verdieping is aan beide kanten met dakkapellen vergroot; er zijn drie slaapkamers. Wilt u de woning verder vergroten dan is het wellicht een optie om een stuk tuin aan de voorzijde op te offeren. Ook boven (bij de bergzolder) zijn er mogelijkheden aangezien het bestemmingsplan een maximale nokhoogte van 9 meter aangeeft (goothoogte max 6 meter). Daarnaast behoort een tuinkamer/serre wellicht tot de mogelijkheden en is het bijgebouw (goothoogte max 3 meter) te vergroten naar 50m²!

Hazerswoude-Dorp is een gemoedelijk dorp wat mooi centraal tussen de grote steden ligt; er zijn goede busverbindingen; een prima winkelaanbod, diverse scholen (ook middelbaar onderwijs) en een rijk verenigingsleven. Wordt dit uw/jullie nieuwe stekje? Bel voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging met Pieter Meijer; 06-16786520.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud schriftelijke goedkeuring & ondertekening door de eigenaars.

Plattegrond
Uittreksel kadastrale kaart HAZERSWOUDE G 2177

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *