— VERKOCHT: Voorofscheweg 247 Boskoop

Voorofscheweg 247 betreft een degelijke eengezinswoning op loopafstand van diverse scholen, het centrum en het openbaar vervoer. De centrale ligging van de Voorofscheweg is ideaal, een rustige straat in een groene omgeving tussen de grote steden; hier is het fijn wonen. Welkom in Boskoop!

Deze tussenwoning staat op een perceel van circa 140m² en grenst aan de achterzijde aan een openbaar speelplein, dit zorgt voor een mooie afstand ten opzichte van de achter gelegen woningen. De Voorofscheweg is een autoluwe straat en heeft drie kleine speelplaatsen, voor jonge gezinnen een mooie bijkomstigheid. De auto parkeert u op eigen terrein bij de voordeur, verder zijn er genoeg openbare parkeerplaatsen in de straat. Boskoop is een middelgroot dorp met uitstekende voorzieningen, een actief verenigingsleven met veel activiteiten voor jong en oud. De combinatie met de groene omgeving en de centrale ligging maken Boskoop erg aantrekkelijk voor mensen die de stad willen verlaten.

Bij binnenkomst van de woning ziet u direct dat dit een mooi stekje betreft; het zicht op de vrij diepe achtertuin is prachtig. Er is mede door de open keuken een fijne lichtinval in huis. De woonkamer heeft een moderne uitstraling en beschikt evenals de keuken en de hal over vloerverwarming. Deze woning heeft thans vier slaapkamers, er zijn mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren en/of twee slaapkamers te vergroten met een dakkapel. Alle vloeren zijn van beton, bouwjaar 1982; dit betreft een degelijke woning. Een woning met mogelijkheden, bekijk de plattegrond maar eens. Voor de woning staat nog een ruime stenen berging voor fietsen en andere zaken, dit is wel zo praktisch.

De omgeving is zoals gezegd ideaal. Het Boskoopse centrum heeft een uitgebreid winkelaanbod en diverse horeca, het is maar 500 meter lopen; op zaterdag is er de gezellige weekmarkt. Het NS-station waar de treinen om het kwartier rijden is ook maar 500 meter lopen, tegenover het station vindt u het Rosarium met het Flora Theater & restaurant. In een straal van 1.000 meter van Voorofscheweg 247 vindt u maar liefst 5 scholen waarvan 2 middelbare scholen. Op 300 meter is de dichtstbijzijnde basisschool, de BSO en het medisch centrum. Het Bentwoud en het Gouwebos vindt op circa 1500 meter afstand en nog dichterbij (op maar 300 meter) het prachtige wandelgebied aan de Ringdijk/Zwarte Pad.

Bekijk alle foto’s en de plattegrond van Voorofscheweg 247 hier

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *