— VERKOCHT: Voorweg 10 Hazerswoude-Dorp

[Best_Wordpress_Gallery id=”73″ gal_title=”Voorweg 10″]Op zoek naar een sfeervol huis met een ruime schuur? Zoek niet verder, maak direct een afspraak om Voorweg 10 te bezichtigen. U bent van harte welkom in het gemoedelijke (en mooi centraal gelegen) Hazerswoude-Dorp!

Deze vrijstaande woning ligt op loopafstand van diverse winkels, sportverenigingen, het zwembad en scholen (ook voortgezet onderwijs). Aan de achterzijde is een rustig paadje wat uitkomt bij de natuurijsbaan en de Oostvaart (de Oostvaart komt bij de Oude Rijn uit). Vanaf de Voorweg fietst u zo de polder in, naar het Noord-Aa strand of Het Bentwoud. Met de auto of het OV zijn de steden goed bereikbaar.

Bij binnenkomst valt direct de ruime leefkeuken op, zo’n ruimte wenst toch iedereen? De woonkamer heeft mede door de toog (naar de keuken) en de erker veel lichtinval, de houtkachel maakt het plaatje compleet. De uitbouw is een mooie ruimte, erg praktisch voor een gezin; maar geeft ook mogelijkheden voor gelijkvloerse bewoning. Boven zijn er drie slaapkamers; vanuit de grootste slaapkamer is het dakterras bereikbaar. De moderne badkamer (ook bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer) beschikt over een bad én een douche. Vanaf de overloop is de bergzolder met een vlizotrap bereikbaar.

De ruime tuin is praktisch en fraai ingericht, hier kunt u heerlijk van genieten. De tuin geeft ook toegang naar de schuur; eindelijk een mooie plek voor uw hobby/boot/caravan/auto’s. De garagedeuren worden elektrisch bediend. Op de Zuidkant van het dak liggen zonnepanelen, deze voorzien in de energiebehoefte van de huidige bewoners.

Al met al betreft het een zeer verzorgde woning waar u weinig aan hoeft te doen. Huis & schuur bieden diverse mogelijkheden, voor nu en later; dus grijp deze kans. De vraagprijs betreft €375.000,- kosten koper. Bezichtigen kan ook op zaterdag; Pieter Meijer, o6-16786520 / info@pwmeijer.nl

Plattegrond 2D/3D
Uittreksel kadastrale kaart HAZERSWOUDE E 2261 + 2908

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *