— VERKOCHT: Zijde 288 Boskoop

[Best_Wordpress_Gallery id=”70″ gal_title=”Zijde 288″]Goed onderhouden woning (met garage) op loopafstand van twee NS-stations waar de treinen om het kwartier naar Alphen a/d Rijn & Gouda rijden. Boskoop ligt centraal tussen de grote steden en heeft goede voorzieningen en een gezellig verenigingsleven. De woning ligt weliswaar aan een doorgaande weg, maar van geluidsoverlast is geen sprake aangezien verkopers aan een geluidsisolatieproject hebben meegedaan. Achter de woning loopt u zo naar een prachtig wandelgebied (Ringdijk/Zwarte Pad).

Het huis heeft een ruime woonkamer met een fijn uitzicht. Door het zijraam is er veel daglicht in huis. De keuken is gedateerd maar netjes onderhouden. Boven zijn er voor, achter en aan de zijkant dakkapellen; van twee slaapkamers kunnen er eenvoudig drie gemaakt worden. De badkamer is netjes, indien gewenst is deze ruimte vrij eenvoudig te vergroten. Met een vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken.

Een gunstig gelegen diepe tuin (op het Zuiden) is natuurlijk erg fijn. De stenen garage is geïsoleerd en voorzien van water, electra en verwarming. Parkeren kunt u voor de garage (of na aanpassingen ernaast), tevens zijn er nabij de woning veel parkeerplekken. Kom Zijde 288 snel bezichtigen, neem contact op met Pieter Meijer via 06-16786520 / info@pwmeijer.nl
Plattegrond 2D/3D
Uittreksel kadastrale kaart BOSKOOP D 3429 (1)

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *