— VERKOCHT: Zijde 312 Boskoop

[Best_Wordpress_Gallery id=”69″ gal_title=”Zijde 312″]
Centraal gelegen hoekwoning met tuin op het Zuiden; vraagprijs €219.000,- k.k.

Sfeervolle hoekwoning (3 slk.) met een riante tuin op het Zuiden. Op loopafstand van het OV, scholen en winkels. Welkom aan de Zijde in Boskoop!

Zijde 312 betreft een woning die zowel beneden als boven is uitgebouwd en daarmee met de tijd is meegegaan. Een ruime keuken en badkamer, dat wil toch iedereen? Als je eenmaal een houtkachel gewend bent wil je nooit meer zonder. Voor sommige mensen geldt dat ook met een kelder, toch handig. Een diepe tuin op het Zuiden met een ruime schuur, ook dat krijgt u bij Zijde 312. Achter de woning is voldoende parkeergelegenheid, loop je 10 meter verder dan kom je bij een mooi wandelgebied (Ringdijk). Met de fiets zit je zo in het Bentwoud, Gouwebos of het centrum.

De woning ligt mooi centraal; weliswaar aan een drukke weg, maar er is nauwelijks geluidsoverlast; dit omdat verkoper aan een geluidsisolatieproject heeft deelgenomen. Zijde 312 is prima onderhouden, een klusbudget is niet noodzakelijk. Al met al is het een erg fijn huis met een grote tuin in een gemoedelijke buurt. Kom gewoon eens kijken en laat u verrassen.

Heeft u vragen of wilt u de woning bezichtigen, neem dan contact op met Pieter Meijer 06-16786520.
Ps. Kinderen kunnen zonder over te steken naar de basisschool.

Plattegrond
Uittreksel kadastrale kaart BOSKOOP D 3415 (1)

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *