TE KOOP

TE KOOP
Op deze pagina vindt u het actuele woningaanbod, wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Van maandag tot en met zaterdag ben ik meestal van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Bel/WhatsApp mij op telefoonnummer 0616786520 of stuur een e-mail naar info@pwmeijer.nl

Zowel in Boskoop als Hazerswoude-Dorp heb ik woningen in de stille verkoop, geef uw woonwensen door en wie weet is er een match. Kijk ook eens op de pagina verkocht. Staat er nog een interessante woning op ‘onder voorbehoud’ geef dan uw interesse aan mij door. Mocht de woning toch weer beschikbaar komen dan laat ik u dat weten.


— NIEUW IN DE VERKOOP: Gentiaan 21 Boskoop
 

— TE KOOP: Ambachtsplein 19 Hazerswoude-Dorp. Bekijk hier alle foto’s en de plattegrond.

Mijn droomhuis staat er niet bij..
U kunt mij nu alvast laten weten waar u naar op zoek bent, want er komen regelmatig nieuwe woningen te koop die Funda en/of Facebook niet halen. Wanneer ik uw woonwensen al weet kan ik u als eerste informeren zodra ik passend aanbod in mijn portefeuille krijg. Met name woningen waarvan de eigenaars niet op korte termijn willen leveren staan in de stille verkoop, maar ook woningen in het hoogste prijssegment en agrarische objecten worden vaak in de stille verkoop verkocht. Wacht dus niet op Funda, maar stuur mij alvast een e-mail via info@pwmeijer.nl of bel/Whatsapp naar 0616786520; dan houd ik u op de hoogte van nieuw aanbod als dat bij uw/jullie woonwensen past.

Voor agrarisch aanbod lees hier verder.