TE KOOP

Te koop
Op deze pagina vindt u het actuele woningaanbod, wenst u de verkoopinformatie te ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Van maandag tot en met zaterdag ben ik van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Bel/WhatsApp mij op telefoonnummer 0616786520 of stuur een e-mail naar info@pwmeijer.nl

Mijn droomhuis staat er niet bij
Toch nog goed nieuws: er staat divers aanbod in de stille verkoop. U kunt mij nu alvast laten weten waar u naar op zoek bent, want er komen regelmatig nieuwe woningen te koop die Funda niet halen. Wanneer ik uw woonwensen al weet kan ik u als eerste informeren zodra ik passend aanbod in mijn portefeuille krijg. Met name woningen waarvan de eigenaars niet op korte termijn willen leveren staan in de stille verkoop, maar ook woningen in het hoogste prijssegment en agrarische objecten worden in de stille verkoop verkocht. Wacht dus niet op Funda, maar stuur mij alvast een e-mail of bel/Whatsapp naar 0616786520; dan houd ik u op de hoogte van nieuw aanbod als dat bij uw/jullie woonwensen past.

Kijk ook eens op de pagina verkocht. Staat er nog een interessante woning op ‘onder voorbehoud’ geef dan uw interesse aan mij door; mocht de woning toch nog beschikbaar komen dan laat ik u dat weten.

NIEUW IN DE VERKOOP: Vrijstaand-geschakelde patiobungalow met garage én berging te Boskoop; vraagprijs € 395.000,- kosten koper. Bekijk hier alle foto’s en de plattegrond van Beemd 53 Boskoop.