TE KOOP

Te koop
Op deze pagina vindt u het actuele woningaanbod, wenst u de verkoopinformatie te ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Op maandag tot en met zaterdag ben ik van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar.

Mijn droomhuis staat er bij
Dan wilt u natuurlijk bezichtigen; stuur een e-mail naar info@pwmeijer.nl of bel/WhatsApp mij op telefoonnummer 0616786520

Mijn droomhuis staat er niet tussen
Toch nog goed nieuws: er staat divers aanbod in de stille verkoop. U kunt mij nu alvast laten weten waar u naar op zoek bent, want er komen regelmatig nieuwe woningen te koop die mogelijk niet op internet komen. Wanneer ik uw woonwensen al weet kan ik u als eerste informeren zodra ik passend aanbod in mijn portefeuille krijg. Met name woningen waarvan de eigenaars niet op korte termijn willen leveren staan in de stille verkoop. Wacht niet op Funda, maar stuur mij alvast een e-mail of bel/Whatsapp naar 06-16786520; dan houd ik u op de hoogte van nieuw aanbod wat bij uw/jullie woonwensen past.

Kijk ook eens op de pagina verkocht. Staat er nog een interessante woning op ‘onder voorbehoud’ geef dan uw interesse aan mij door; mocht de woning toch nog beschikbaar komen dan laat ik u dat weten.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Houtsingel 2 Boskoop

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Koninginneweg 10 Boskoop