— VERKOCHT: Voorofscheweg 278 Boskoop

[Best_Wordpress_Gallery id=”75″ gal_title=”Voorofscheweg 278″]De ligging van deze woning is super; op loopafstand van het centrum, scholen en het openbaar vervoer. Voor de deur zijn er voldoende parkeerplaatsen, dat is natuurlijk ook erg fijn. De woning is in 1983 als seniorenwoning gebouwd, inmiddels wonen in vergelijkbare woningen ook starters, vrijgezellen, en kleine gezinnen. In het verleden heeft verkoper de slaapkamer beneden opgeofferd ten behoeve van een grotere woonkamer, een ruimere badkamer en een flinke keuken. Vandaag de dag is dat nog altijd een prima indeling. Boven is er een grote overloop met kastruimte en opstelplaats cv-ketel en wasmachine. Van de twee ruime slaapkamers kunt u vrij eenvoudig drie slaapkamers maken.

Hoewel de afwerking binnen wat aandacht verdient heeft verkoper de woning wel degelijk aandacht gegeven. De energienota is bijvoorbeeld dankzij de 8 zonnepanelen flink verlaagd, dat scheelt u maandelijks in de portemonnee. Het schilderwerk is recent uitgevoerd, het kozijnwerk verkeert in een prima staat van onderhoud. Ook is er pas een nieuwe koelvriescombinatie geplaatst en is de vaatwasser in 2014 vervangen. De cv-ketel is pas ca. 6 jaar oud en de mechanische ventilatie is in 2016 vernieuwd. Oftewel; met een aantal dagen saus- & schilderwerk en een mooie PVC- of laminaatvloer kunt u weer jarenlang vooruit!

De vraagprijs betreft € 217.500,- kosten koper. Heeft u nog vragen of wilt u de woning bezichtigen neem dan contact op met Pieter Meijer, hij is op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar via 06-16786520. Of loop binnen op kantoor; Dorpsstraat 22 Boskoop.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *